Πάει για θρίαμβο ο Πούτιν - Τεράστια διαφορά δείχνουν τα Exit Polls

Πάει για θρίαμβο ο Πούτιν - Τεράστια διαφορά δείχνουν τα Exit Polls

Στις κάλπες βρέθηκαν την Κυριακή (18/3) οι Ρώσοι για τις προεδρικές εκλογές, στις οποίες ο Βλαντιμίρ Πούτιν όπως ολα δείχνουν, εξασφαλίζει με ευκολία την τέταρτη θητεία του, που θα τον κρατήσει στην εξουσία έως το 2024.

 

Πέραν του 70% δείχνουν τα Exit Polls ότι θα επανεκλεγεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην προεδρία της Ρωσσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το exit poll του ινστιτούτου VTSIOM, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανεξελέγη στην προεδρία της Ρωσίας με το 73,9% των ψήφων, ενώ με 76.3%, δείχε το exit poll του RIA. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE