ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

Έσβησε' στην άσφαλτο η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα το απόγευμα της Κυριακής (18/3), σε δρόμο της Κοκκινοτριμιθιάς. 

Σύμφωνα με όσα είχαμε μεταδώσει σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, νεαρός μοτοσικλετιστής παρέσυρε την γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο και στην συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος. 

Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα, που παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.  

Όσον αφορά τον μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στη σκηνή, ενώ τη Δευτέρα (19/03) θα υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις για τα αίτια του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE