ΛΑΡΝΑΚΑ: Με ορμές ο αστυνομικός – ‘Πείραξε’ κι άλλες κοπέλες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με ορμές ο αστυνομικός – ‘Πείραξε’ κι άλλες κοπέλες

Έχει προϊστορία ο αστυνομικός που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση με κατηγορίες άσεμνης επίθεσης κατά γυναίκας.

Όπως έγραψε το ThemaOnline την Κυριακή (18/03), σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνάται σε βάρος του, έβαλε στο κατόπι γυναίκα από το αεροδρόμιο Λάρνακας, κι αφού διαπίστωσε που διαμένει, φέρεται να αυνανίστηκε και να εκσπερμάτωσε στην πόρτα του οχήματός της (κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της).

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι παλιότερα υπήρξε πιο… ήπια καταγγελία σε βάρος του. Αφορούσε χρονική περίοδο κατά την οποία υπηρετούσε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ενώ έκανε έλεγχο ταχύτητας, φέρεται να σταμάτησε γυναίκα οδηγό για έλεγχο. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν η γυναίκα έφυγε από το σημείο, ο εν λόγω αστυφύλακας καπηλευόμενος την πρόσβαση που είχε στα προσωπικά της δεδομένα, της έκανε αίτημα φιλίας σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, ενώ της έστελνε μηνύματα.

Ο ίδιος αστυνομικός όταν υπηρετούσε σε άλλο πόστο πιο πρόσφατα, καταγγέλθηκε και για… φιλική συμπεριφορά σε κρατούμενη.

Πάντως, η ηγεσία της Αστυνομίας δείχνει πλήρως ευαισθητοποιημένη για το θέμα και έλαβε αμέσως τα δέοντα μέτρα σε βάρος του μέχρι να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες που τον βαραίνουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Άρχισε σήμερα το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE