ΑΚΕΛ: Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους οι ‘Νέες δυνάμεις’

ΑΚΕΛ: Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους οι ‘Νέες δυνάμεις’

Οι ‘Νέες δυνάμεις’ του ΑΚΕΛ, υποστηρίζεται ότι με τη μορφή που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.

‘Ανετάθηκε σε μια ομάδα να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις για να συζητήσουμε πως θα προχωρήσουμε. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τη σχέση μας με αυτό που αποκαλούμε Νέες Δυνάμεις. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής ποιο ενεργά στη διαμόρφωση πολιτικών θέσεων και απόψεων. Το πώς θα το πετύχουμε αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε’ τόνισε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha Κύπρου.

Όσον αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο κόμμα της Αριστεράς, σύμφωνα με όσα ανάφερε και πάλι ο κ. Κυπριανού και αναφέρονται σε δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, θα γίνει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί ολοκληρωμένα και γνωρίζουν οι πάντες τον προβληματισμό που έγινε στο Πολιτικό Γραφείο και στην Κεντρική Επιτροπή.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE