ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο για πρώην υπουργό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο για πρώην υπουργό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο χειρουργείο μπαίνει ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 20/3. 

 

Ο κ. Βουλγαράκης περπατούσε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα προς Βασιλέως Κωνσταντίνου, έξω από το Ζάππειο. Στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο για να περάσει απέναντι, ένα όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου διαγνώστηκε με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κλινικής πραγματοποιήθηκε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση.

Ο κ. Βουλγαράκης, ήταν μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΝΔ από το 1986 ως και το 2010.

Εκλέχτηκε Βουλευτής στην Α Αθηνών τον Ιούνιο του 1989 και έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ως το 2009.

Ως Βουλευτής υπήρξε Γραμματέας της Βουλής (1997-1999), μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (1999-2003) και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος (2000-2004).

Διατέλεσε επίσης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη (1992-1993), Υπουργός Δημόσιας Τάξης (2004-2006) , Υπουργός Πολιτισμού (2006- 2007) και Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου (2007-2008) στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή. 
Απο Protothema.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE