ΠΑΦΟΣ: 44χρονος οδηγός παρέσυρε τροχονόμο – Του επιτέθηκε

ΠΑΦΟΣ: 44χρονος οδηγός παρέσυρε τροχονόμο – Του επιτέθηκε

Οδηγός κτύπησε με το όχημά του τροχονόμο που εκείνη την στιγμή ρύθμιζε την τροχαία κίνηση και στην συνέχεια, του επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (21/3), τροχονόμος του Δήμου Πάφου, κατήγγειλε στο Γραφείο Μικροπαραβάσεων, ότι στις 8:47 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ρύθμιζε την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών που διενεργούνταν, οδηγός ξεκίνησε απότομα το όχημά του και τον κτύπησε στο γόνατο.

Ο τροχονόμος προσέγγισε τον 44χρονο οδηγό του εν λόγω οχήματος, για να ζητήσει εξηγήσεις, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να κατεβεί από το όχημά του και να επιτεθεί στον πρώτο.

Ο 44χρονος έπιασε από τον γιακά και έσπρωξε τον τροχονόμο.

Ο τροχονόμος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος που τραυμάτισε τον τροχονόμο, ήταν 44χρονος Κύπριος εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE