Για το θεαθήναι…

Για το θεαθήναι…

Σας τα είπαμε και χθες το πρωί (ΕΔΩ). Ο Πέτεφ δεν επέλεξε τυχαία να μιλήσει σε Μέσο της πατρίδας του εναντίον των τριών Πορτογάλων. Χθες το απόγευμα ήρθε η «κάλυψη» του από την ιστοσελίδα blitz… (ΕΔΩ). 

Σήμερα ο Βούλγαρος θα περάσει από το Αρχηγείο αστυνομίας, για να δώσει κατάθεση, ύστερα από το… αίτημα των Μαρκάσα, Λόπες, Σοάρες, να ανοίξουν υπόθεση εναντίον του. 

Να σας κάμουμε και μια πρόβλεψη… Όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα, στο φινάλε θα αποδειχθεί, ότι είναι μόνο για το θεαθήναι. 

Θα δυσκολευτούν να πιάσουν (νομικά) το πόδι του Πέτεφ. Περισσότερη επικοινωνιακή «ζημιά» ενδεχομένως να υποστούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Όταν θα αναδημοσιευτούν τα νέα και στην πατρίδα τους.  

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.

BEST OF TOTHEMAONLINE