ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επ. Ελέγχου: Πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία για τον Συνεργατισμό

Επ. Ελέγχου: Πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία για τον Συνεργατισμό

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Συνεργατισμό, συζητεί από το πρωί της Πέμπτης (22/03) κεκλεισμένων των θυρών η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, έπειτα από πρόταση του βουλευτή Γιώργου Περδίκη.

Από την έναρξη της, η συνεδρία που άρχισε περίπου στις 08:45, διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ώστε τα μέλη της Επιτροπής να ενημερωθούν αρχικά από τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη σε σχέση με τα πορίσματα του διαχειριστικού ελέγχου και ελέγχου συμμόρφωσης που διενήργησε η Ελεγκτική Υπηρεσία στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) για την περίοδο 1.7.2015 μέχρι 31.12.2016.

Ο έλεγχος περιλάμβανε και το θέμα της συνεργασίας της ΣΚΤ με τη ισπανική εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων χορηγήσεων και ακινήτων Altamira.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση της για την ΣΚΤ την 1η Ιουνίου του 2018.

Όπως είχε δηλώσει αρχικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαχαρίας Κουλίας, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τον Γενικό Ελεγκτή η συνεδρία θα ανοίξει και για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη συνεδρία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, ο Προϊστάμενος της Μονάδας για την Διαχείριση της Συμμετοχής της Κυβέρνησης στο Συνεργατισμό Διονύσης Διονυσίου, εκπρόσωπος της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο Γενικός Διευθυντής και η Διευθυντική Ομάδα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top