Το 'έκαψε' η ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'έκαψε' η ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γλυκά, κρασιά και μπόλικη τρέλα για την ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 

Η Εριλένα Πελαγία, η συνεργάτης της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Τετάρτη, 21 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρταζε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" της τραγούδησε με μια υπέροχη έκπληξη on air του "Happy Birthday", ωστόσο και μετά την εκπομπή συνεχίστηκε το πάρτι. 

Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους γιόρτασε τα γενέθλια της Εριλένας με ποτά, γλυκά και μπόλικη τρέλα. 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το πάρτι: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE