ΕΡΝΤΟΓΑΝ: 'Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Άφριν' - Επικοινωνία με Πούτιν και Τραμπ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: 'Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Άφριν' - Επικοινωνία με Πούτιν και Τραμπ

Με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν μίλησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπως ο ίδιος είπε, προσθέτοντας ότι “δεν υπάρχει υποχώρηση" και έδωσε το μήνυμα ότι θα προχωρήσει με την επιχείρηση στο Μέμπιτς της Συρίας.

Μιλώντας σε επαρχιακή σύνοδο του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: “Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Άφριν. Μετά υπάρχει το Ίντλιμπ, υπάρχει το Μένμπιτς. Μακάρι μέχρι να εμφανιστεί εδώ ο λαός να συνεχιστεί”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως εδώ και 40 χρόνια το ΡΚΚ δεν κάθισε ήσυχο. “Κάναμε πάντα υπομονή αλλά και η υπομονή μέχρι ενός σημείου. Στο σημείο που φτάσαμε τώρα είναι καθαρό. Πλέον πρέπει να τους θέσουμε τα όριά τους. ‘Θα μπούμε στις σπηλιές σας’ είπαμε και μπήκαμε στις σπηλιές τους”, ανέφερε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι τους έδωσαν το μάθημά τους και πως μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 3700 μέλη των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG). “Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε φίλοι με όλους αλλά όταν τα συμφέροντά μας συμβαδίζουν τότε γινόμαστε σύμμαχοι με όλους”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE