ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής (25/3), ενώ μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή Ιδαλίου, έκαναν σήμα στον 33χρονο να σταματήσει το όχημα του για έλεγχο.
Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ζώνη ασφαλείας.
Ο 33χρονος υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 137μg℅ αντί 9μg℅. Ακολούθως, μαζί με το όχημα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




