ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν φτάνει που μπήκε σε μονόδρομο, βγήκε και θετικός στο νάρκοτεστ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν φτάνει που μπήκε σε μονόδρομο, βγήκε και θετικός στο νάρκοτεστ

Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής (25/3) γύρω στις 8.50μ.μ., για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 22χρονος στην Έγκωμη.

Ο 22χρονος διέπραξε τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και της οδήγησης σε μονόδρομο.

Παράλληλα, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, οδηγούσε χωρίς φώτα τροχαίας αναμμένα και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη και ακολούθως οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε, ενώ για το νάρκοτεστ αναμένονται τα αποτελέσματα του Κρατικού Χημείου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE