ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν φτάνει που μπήκε σε μονόδρομο, βγήκε και θετικός στο νάρκοτεστ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν φτάνει που μπήκε σε μονόδρομο, βγήκε και θετικός στο νάρκοτεστ

Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής (25/3) γύρω στις 8.50μ.μ., για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 22χρονος στην Έγκωμη.

Ο 22χρονος διέπραξε τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και της οδήγησης σε μονόδρομο.

Παράλληλα, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, οδηγούσε χωρίς φώτα τροχαίας αναμμένα και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη και ακολούθως οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε, ενώ για το νάρκοτεστ αναμένονται τα αποτελέσματα του Κρατικού Χημείου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE