Ο πρώτος νεκρός από εκτόξευση πυραύλου στο Ριάντ

Ο πρώτος νεκρός από εκτόξευση πυραύλου στο Ριάντ

Η συμμαχία αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει επέμβει στον πόλεμο στην Υεμένη από τον Μάρτιο του 2015, ανακοίνωσε ότι σιίτες αντάρτες Χούθι εκτόξευσαν επτά πυραύλους εναντίον του σαουδαραβικού εδάφους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα Αιγύπτιος, κάτοικος του Ριάντ, να χάσει τη ζωή του και δύο συμπατριώτες του να τραυματιστούν, όπως μετέδωσε το σαουδαραβικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (25/3), δήλωσε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας συνταγματάρχης Τούρκι αλ Μάλκι, σύμφωνα με το SPA.

Ο εκπρόσωπος της συμμαχίας διαβεβαίωσε ότι όλοι οι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν και διευκρίνισε ότι ο θάνατος και οι τραυματισμοί σημειώθηκαν μέσα σε σπίτι που χτυπήθηκε από συντρίμμια των πυραύλων.

tanea.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE