ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΛΗΡΟΥ: Δύσκολες ώρες για τον ποδηλάτη

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΛΗΡΟΥ: Δύσκολες ώρες για τον ποδηλάτη

Διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται από την  Κυριακή (25/03) ο 45χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση του 45χρονου ποδηλάτη παραμένει κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ φέρει και κάταγμα στο πόδι.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο τραυματίας δεν έφερε προστατευτικό κράνος την ώρα που συνέβη το τροχαίο. ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο χωριό Κλήρου της Επαρχίας Λευκωσίας. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 64χρονος οδηγός, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο άντρα ποδηλάτη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE