Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018» πραγματοποιείται από τη Δευτέρα, 26η Μαρτίου και μέχρι την 28η Μαρτίου 2018, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Προστίθεται ότι η άσκηση θα διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή θα συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE