Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018» πραγματοποιείται από τη Δευτέρα, 26η Μαρτίου και μέχρι την 28η Μαρτίου 2018, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Προστίθεται ότι η άσκηση θα διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή θα συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE