ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται εσπευσμένα 18χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος ενώ επέβαινε μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 13:30 την Τρίτη (27/03), συγκρούστηκε με όχημα ταξί στη διασταύρωση Λεωφόρου Ευρώπης και Γιάννου Κρανιδιώτη στην Πάφο.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, αυτή τη στιγμή (15: 45) μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Χ. Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE