ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται εσπευσμένα 18χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος ενώ επέβαινε μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 13:30 την Τρίτη (27/03), συγκρούστηκε με όχημα ταξί στη διασταύρωση Λεωφόρου Ευρώπης και Γιάννου Κρανιδιώτη στην Πάφο.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, αυτή τη στιγμή (15: 45) μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Χ. Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE