«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

Στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα των «πρασίνων».

Ο κ.Σεραφείμ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κεφάλαιο χρέος του Λευκωσιάτικου συλλόγου, αναφέροντας την οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» την περίοδο που ήταν στην προεδρία της Ομόνοιας.

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παρέδωσα περιουσία και τις Χαλεπιανές περίπου 15 εκατομμύρια λίρες αξία. Όταν παραιτήθηκα το 2008, ακούστηκε ότι ήταν παραπάνω το χρέος αλλά για να το λες αυτό πρέπει να ξέρεις όλη την οικονομική ιστορία της Ομόνοιας, πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.