Έδωσε τα χέρια με νέο χορηγό η Ανόρθωση

Έδωσε τα χέρια με νέο χορηγό η Ανόρθωση

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση έκανε γνωστή την σύναψη συνεργασίας της με το νέο της χορηγός ο οποίος είναι η Pizza Hut.

H σχετική ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Pizza Hut, μέλος του Ομίλου PHC Franchised Restaurants εδώ στην Κύπρο.

Σε συνέχεια της ανάπτυξης του εμπορικού μας πλάνου, καλωσορίζουμε άλλη μία ηγέτιδα εταιρεία και ενός εκ των μεγαλυτέρων Brands παγκοσμίως στον χώρο της εστίασης.

Τα αμοιβαία οφέλη αυτής της συνεργασίας θα αναπτύσσονται διαρκώς και σύμφωνα με τις εταιρικές μας φιλοσοφίες.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα είναι οι πρώτοι που θα γευτούν τα οφέλη αυτής της συνεργασίας, όπου με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στα καταστήματα Pizza Hut, αυτόματα θα κερδίζουν 10% έκπτωση στην Delivery & Take Away παραγγελία τους (δεν ισχύει Online).

Η Pizza Hut αγκάλιασε απο την πρώτη στιγμή την Magic Moment Digital ενέργεια της Ανόρθωσης, που απο εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Pizza Hut Magic Moment.

Ευχόμαστε για μια παραγωγική συνεργασία και καλωσορίζουμε την Pizza Hut, στην οικογένεια μας.

1000 x 688 px

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE