ΠΑΡΑ-THEMA: Κυπραίος είμαι όπου θέλω παρκάρω- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Κυπραίος είμαι όπου θέλω παρκάρω- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι και αν δίπλα υπάρχει χώρος να σταθμεύσει το όχημα του όπως πρέπει, όχι ο κύπριος οδηγός που σταθμεύει ακόμη και μέσα στο περίπτερο αν είναι δυνατόν, έκανε το θαύμα του.

Όπως θα δείτε και σε φωτογραφία που δημοσίευσε συμπολίτης μας στην ομάδα του Facebook "Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας", κάποιος περιπατητής στο πάρκο Αθαλάσσας στάθμευσε το όχημα του ακριβός πάνω στον ποδηλατόδρομο.

Γιατί; Επειδή έτσι, μπορεί.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE