ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργαζόταν και ζούσε με την οικογένειά του στην Κύπρο ο άτυχος Ηλίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργαζόταν και ζούσε με την οικογένειά του στην Κύπρο ο άτυχος Ηλίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, ζούσε στην Λεμεσό, όπου και εργαζόταν, ο 44χρονος Ελλαδίτης, που ‘έσβησε’ στην άσφαλτο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο αποβιώσαντας Ηλίας Παπαευθυμίου, κατάγεται από το Αγρίνιο της Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, στην Λεμεσό.

Στο πλευρό του, ήταν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Η υπόλοιπη οικογένειά του (γονείς) βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Ηλίας, γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του, μόλις 30 ημέρες πριν συμβεί το μοιραίο.

Τόσο η οικογένειά, όσο και οι φίλοι του άτυχου 44χρονου, πενθούν για τον χαμό του αγαπημένου τους Ηλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE