ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/4) 16χρονος με σιδερογροθιά στην τσάντα.

Αποτελέσματα φαίνεται να φέρνουν οι περιπολίες της Αστυνομίας σε όλες τις πόλεις για πάταξη του φαινομένου της οχληρίας και της κατοχής κροτίδων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ομάδα περίπου 15 προσώπων, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τους νεαρούς, ένας από αυτούς προσπάθησε να φύγει κρατώντας μια τσάντα.

Ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και μετά από έρευνα που έγινε στην τσάντα, εντοπίστηκε μια σιδερογροθιά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.       

Θυμίζουμε ότι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (4/4), τόσο στην Λευκωσία (Λυθροδρόντα), όσο και στην Λεμεσό (Μουτταγιάκα), συνελήφθησαν πρόσωπα ύστερα από περιπολίες της Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου οχληρίας και κατοχής κροτίδων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE