ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/4) 16χρονος με σιδερογροθιά στην τσάντα.

Αποτελέσματα φαίνεται να φέρνουν οι περιπολίες της Αστυνομίας σε όλες τις πόλεις για πάταξη του φαινομένου της οχληρίας και της κατοχής κροτίδων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ομάδα περίπου 15 προσώπων, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τους νεαρούς, ένας από αυτούς προσπάθησε να φύγει κρατώντας μια τσάντα.

Ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και μετά από έρευνα που έγινε στην τσάντα, εντοπίστηκε μια σιδερογροθιά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.       

Θυμίζουμε ότι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (4/4), τόσο στην Λευκωσία (Λυθροδρόντα), όσο και στην Λεμεσό (Μουτταγιάκα), συνελήφθησαν πρόσωπα ύστερα από περιπολίες της Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου οχληρίας και κατοχής κροτίδων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.