Πέντε μηνών η ανιψιά της Ελευθερίας - Ποζάρει με την μάμα και την θεία της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέντε μηνών η ανιψιά της Ελευθερίας - Ποζάρει με την μάμα και την θεία της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει κατέβει στην Κύπρο για το Πάσχα και περνά πολύ όμορφα με την οικογένειά της.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μοιράζεται διάφορες οικογενειακές στιγμές με τους followers της στο instagram. Ανάμεσα σε αυτές και η πόζα με την πέντε μηνών ανιψούλα της, Εβελίνα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τον Νοέμβριο, όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Εβελίνα, κόρη της αδελφής της, Σκεύης Ελευθερίου δεν έκρυψε την χαρά της για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς της. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί το χαμόγελό της είναι τεράστιο ποζάροντας με την μικρή Εβελίνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE