Αρχηγός κυπριακής ομάδας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρχηγός κυπριακής ομάδας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο διεθνής μας άσσος ετοιμάζει να βάλει την κουλούρα και να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο την αγαπημένη του.  

Ο Μάριος Νικολάου, ο αρχηγός της ΑΕΛ και η αγαπημένη του, Τάνια Γεραλή, η οποία είναι από την Ελλάδα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και hot ζευγάρια στην κυπριακή showbiz και σύντομα ο ποδοσφαιριστής, Μάριος Νικολάου και η σύντροφός του, Τάνια Γεραλή θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εδώ και αρκετό καιρό η Τάνια εμφανίζεται φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο διεθνής μας παίκτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE