Αρχηγός κυπριακής ομάδας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρχηγός κυπριακής ομάδας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο διεθνής μας άσσος ετοιμάζει να βάλει την κουλούρα και να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο την αγαπημένη του.  

Ο Μάριος Νικολάου, ο αρχηγός της ΑΕΛ και η αγαπημένη του, Τάνια Γεραλή, η οποία είναι από την Ελλάδα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και hot ζευγάρια στην κυπριακή showbiz και σύντομα ο ποδοσφαιριστής, Μάριος Νικολάου και η σύντροφός του, Τάνια Γεραλή θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εδώ και αρκετό καιρό η Τάνια εμφανίζεται φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο διεθνής μας παίκτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE