Την είδε παραδοσιακός Master Chef o Υπουργός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την είδε παραδοσιακός Master Chef o Υπουργός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το είπε και το έκανε ο Ιωνάς Νικολάου.

Μεγάλη Παρασκευή (06/04) και ο Υπουργούς Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, φόρεσε ποδιά και καπέλο και άρχισε το ζύμωμα για τα ποξαμάθκια και τις φλανούνες.

Ο κ.Νικολάου αφού μας προετοίμασε τις περασμένη εβδομάδα ότι θα φορέσει ποδιά, την Μεγάλη Παρασκευή (06/04) τήρησε την υπόσχεση του.

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες στο πρωσικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέροντας «Τηρώντας τις παραδόσεις μας. Ετοιμάστηκαν οι ποξαμαθκιές - δακτυλιές και είμαστε έτοιμοι για να φουρνίσουμε. Η παράδοση συνεχίζεται».

Μάλιστα, δεν ξέχασε να φορέσει και το καπέλο του μάγειρα!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.