Σιγά που θα έμενε έτσι ο Πάρντο – Δείτε τι έκανε! PIC

Σιγά που θα έμενε έτσι ο Πάρντο – Δείτε τι έκανε! PIC

Σίγα που θα άφηνε το ρεπό του να πάει χαμένο ο πορτιέρο της Αλκής…

Ο Κυπροποιημένος , Βελγοισπανός τεραμτοφύλακας της Αλκής άφησε για λίγο την μπάλα και βρέθηκε στην παραλία για να απολαύσει το ρεπό που παραχωρήθηκε στην ομάδα του ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Φυσικά ο Πάρντο δεν ήταν ο μοναδικός που το… ρίξε στην παραλία καθώς κι άλλοι ποδοσφαιριστές του νησιού άδραξαν της ευκαιρίας αυτής και βρέθηκαν σε μια παραλιακή πόλη.

Βλέπετε ο καλός και ηλιόλουστος καιρός των τελευταίων ημερών αλλά και το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες είναι πιο ψηλές σε σχέση με τις κανονικές για την εποχή ήταν η αφορμή για τους ποδοσφαιριστές να ξεδώσουν σε μια παραλία του νησιού.

Διαβάστε κι αυτό:  Πάσχα στο Nissi Beach οι παικταράδες ΑΕΛ και Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE