Και όμως, για κάποιους η γυμναστική κάνει κακό- VIDEO

Και όμως, για κάποιους η γυμναστική κάνει κακό- VIDEO

Αναμφίβολα η γυμναστική βοηθά στην υγεία, ενώ οι γιατροί αναφέρουν ότι μπορεί να βελτιώσει και τη ψυχολογία του ατόμου.

Όλα αυτά ισχύουν όταν τηρούνται κάποιοι κανόνες ασφαλείας, ενώ ο ασκούμενος οφείλει να γνωρίζει καλά την εκτέλεση μιας άσκησης, κάτι που δεν φαίνεται να έγινε στη περίπτωση ενός ατόμου που θέλει να ασχοληθεί με το “CrossFit”.

Βίντεο από την Αμερική, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (4/4) στην ιστοσελίδα Liveleak, δείχνει έναν αθλούμενο να εκτελεί με ιδιαίτερο πάθος άσκηση σε μονόζυγο, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ‘εκτέλεσε’ μια τούμπα και ‘περίτεχνη’ προσγείωση σε μια μπάρα γυμναστηρίου που βρισκόταν πίσω του.

Μάλλον, χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις, προετοιμασία και μέτρα ασφαλείας, η γυμνασιακή δεν κάνει καλό σε όλους.

Δείτε το βίντεο:

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE