Β. Κορέα: Προετοιμασμένη να συζητήσει αποπυρηνικοποίηση

Β. Κορέα: Προετοιμασμένη να συζητήσει αποπυρηνικοποίηση

Η Βόρεια Κορέα είπε στις ΗΠΑ για πρώτη φορά ότι είναι προετοιμασμένη να συζητήσει για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου όταν ο ηγέτης της Κιμ Γιονγκ Ουν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έγινε γνωστό την Δευτέρα 9/4 από έναν Αμερικανό αξιωματούχο.  

Αμερικανοί και Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι είχαν μυστικές επαφές πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των οποίων η Πιονγκγιάνγκ παρέδωσε απευθείας το μήνυμα ότι είναι πρόθυμη για τη διεξαγωγή μιας συνόδου, είπε ο αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. 
 
Έως σήμερα, η Ουάσιγκτον βασιζόταν στις διαβεβαιώσεις της Νότιας Κορέας σχετικά με τις προθέσεις του Κιμ. 

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE