ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξαν ποδοσφαιρικό σωματείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξαν ποδοσφαιρικό σωματείο

Διάρρηξη διαπράχθηκε την Κυριακή (8/4), ημέρα του Πάσχα, στο σωματείο «Δάφνη Τρούλλων», από που κλάπηκαν 150 περίπου ευρώ. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής (8/4) καταγγέλθηκε από 60χρονο υπεύθυνο του σωματείου ότι την ίδια ημέρα, και μεταξύ των ωρών 11.30 και 20.20, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το σωματείο που βρίσκεται στην πλατεία της κοινότητας Τρούλλων και έκλεψαν από το ταμείο που ήταν ξεκλείδωτο το ποσό των 150 περίπου ευρώ.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου.

Από τις έρευνες διαπίστωσαν ότι ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο στο υποστατικό από το παράθυρο του αποχωρητηρίου του σωματείου, και έξοδο από αλουμινένια συρόμενη πόρτα.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.