Και όμως! Κύπριος προπονητής έκανε προετοιμασία με 12 παίκτες – ‘Διαλυμένη’

Και όμως! Κύπριος προπονητής έκανε προετοιμασία με 12 παίκτες – ‘Διαλυμένη’

O Μιχάλης Χατζηπιερής ήταν ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0).

Ο κ.Χατζηπιερής ο οποίος είναι μέλος τεχνικού τμήματος ΚΟΠ μεταξύ άλλων μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα και ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκε και για τα δύσκολα χρόνια των «κιτρινοπρασίνων».

Δείτε όλα όσα είπε:

«Ακόμα και όταν πήγα προπονητής στην ΑΕΚ το 2002 ήταν διαλυμένη και ήθελα να την βοηθήσω.  Έμεινα με επτά παίκτες γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες και έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Στο τέλος γίναμε δώδεκα και κάναμε προετοιμασία με αυτά τα άτομα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE