ΣΥΡΙΑ: Οι κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο στη Ντούμα

ΣΥΡΙΑ: Οι κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο στη Ντούμα

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο στην πόλη Ντούμα και κατά συνέπεια όλη την Ανατολική Γούτα.

Η Ντούμα ήταν η τελευταία πόλη όπου είχαν τον έλεγχο αντάρτες, η οργάνωση Τζάις αλ Ισλάμ.

Ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο Γιούρι Γεφτουσένκο, μίλησε για ένα «ένα γεγονός-ορόσημο στην ιστορία της Συρίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE