ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη.

Ο Erdinc Senturk, ο οποίος παραδόθηκε στη Γιάλοβα την Κυριακή του Πάσχα (8/4), παραμένει υπό κράτηση, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kibris» αναμένεται η έκδοσή του στο ψευδοκράτος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σεντούρκ τελούσε υπό σύγχυση και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο απέτυχε μετά από παρέμβαση συγκρατούμενών του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Γιάλοβα, κρατήθηκε για νοσηλεία και όταν διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.