«Ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο»

«Ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο»

Ο αρχηγός της Ομόνοιας / Αραράτ μετά το πέρας του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Ο κάπταιν των «πρασίνων» ήταν εμφανώς χαρούμενος για την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως μέσα από τις δηλώσεις φάνηκε ότι θέλει πολύ και το πρωτάθλημα.

«Τρεις τελικοί, δεν πήγαινε να χάσουμε και άλλο. Κατεβήκαμε σοβαροί πειθαρχημένοι και το δείξαμε από την αρχή. Ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο έτσι όπως είδα τα παιδιά σήμερα. Κύπελλο σήμερα, διασκέδαση απόψε, αύριο δουλειά για το πρωτάθλημα. Θέλουμε το πρωτάθλημα, πάμε να το κατακτήσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να σπάσουμε οποιαδήποτε έδρα και θέλουμε τους οπαδούς μας στην έδρα μας να δώσουν βροντερό παρών»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE