«Πήραμε το κύπελλο και… θα δουλέψουμε για το πρωτάθλημα»

«Πήραμε το κύπελλο και… θα δουλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας / Αράρατ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 8-1.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Πολυβίου:

«Πήγαμε πέρσι σε δύο τελικούς και δεν τα καταφέραμε. Φέτος μετά από τέτοια σεζόν δικαιούμασταν ένα τρόπαιο αλλά θέλουμε δύο. Πήραμε το ένα και τώρα θα δουλέψουμε για το πρωτάθλημα».

«Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτή τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Πανηγυρίζουμε σήμερα-αύριο και αρχίζουμε δουλειά για τους τελικούς με το ΑΠΟΕΛ που είναι και ο κυριότερος μας στόχος».

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος…
«Οι διαφορές είναι σε μια λεπτή κλωστή. Άνοιξε η όρεξη και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι στην δεύτερη του σεζόν κατέκτησε έναν τίτλο: «Νιώθω ικανοποιημένος, νιώθω περήφανος. Όταν σταμάτησα το futsal συνέχισα να είμαι σε αυτό σαν προπονητής και είμαι ευχαριστημένος που στην δεύτερη σεζόν μου σαν προπονητής κατέκτησα έναν τίτλο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE