Βαρύ πρόστιμο για Αναστασία Παπαδοπούλου

Βαρύ πρόστιμο για Αναστασία Παπαδοπούλου

Πρόστιμο για αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δια των οποίων αποκαλύπτονταν προσωπικά δεδομένα της συζύγου του υφυπουργού παρά τω Προέδρο, επιβλήθηκε στην Αναστασία Παπαδοπούλου και σε ακόμη ένα πρόσωπο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Η απάντηση της Αναστασιάς Παπαδοπούλου στο ThemaOnline για το πρόστιμο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Σόφη Ορφανίδου (‘Πολίτης’), πρόστιμα ύψους 3 χιλ και 5 χιλ ευρώ, καλούνται να πληρώσουν η Αναστασία Παπαδοπούλου και η Ανθή Ζαχαριάδου, η οποία είχε αναρτήσει στο Facebook την κατάσταση μισθοδοσίας της Αγγελικής Πάλμα, με τρόπο που εμφανίζονταν μέχρι και στοιχεία της ταυτότητάς της και ο αριθμός κοινωνικών ασφαλίσεων της.

Η ανάρτηση έγινε από την κα. Ζαχαριάδου και ακολούθως, η κα. Παπαδοπούλου κοινοποίησε την ανάρτηση.

Η επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, επέβαλε πρόστιμο ύψους 5 χιλ ευρώ στην Ανθή Ζαχαριάδου και πρόστιμο 3 χιλ ευρώ στην Αναστασία Παπαδοπούλου.

Το ζήτημα προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας με το οποίο επικρινόταν το δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου, στο οποίο εργαζόταν ως δικηγόρος η κα. Πάλμα, ότι ουσιαστικά την εξανάγκασαν σε παραίτηση λόγω απουσιών από την εργασία της.

Οι απουσίες αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχετίζονταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κα. Παλμα, με το οποίο μάλιστα είχε θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της, ενώ αναφερόταν ότι της είχαν αποκόψει και σημαντικό μέρος του μισθού της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE