ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση της Αναστασιάς Παπαδοπούλου στο ThemaOnline για το πρόστιμο

Η απάντηση της Αναστασιάς Παπαδοπούλου στο ThemaOnline για το πρόστιμο

Χωρίς διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα που προέκυψε μετά την επιβολή χρηματικού πρόστιμου, για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων της κα Πάλμα, παρουσιάστηκε η Αναστασία Παπαδοπούλου.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline, με την κα. Παπαδοπούλου για να θέσει κάποια ερωτήματα και να λάβει τη θέση της, αρνήθηκε ευγενικά να προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση. 'Όχι ευχαριστώ', είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη (12/4), ανακοινώθηκε από την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η επιβολή χρηματικών προστίμων σε δύο πρόσωπα, 5.000 ευρώ και 3.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν για την υπόθεση δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων της συζύγου του υφυπουργού παρά τω Προέδρο Βασίλη Πάλμα, κας Αγγελικής Πάλμα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 28 Νοεμβρίου 2017.

Το πρόστιμο των 5.000 ευρώ είχε επιβληθεί στην Ανθή Ζαχαριάδου, η οποία μαζί με την κατάσταση μισθοδοσίας της κας Πάλμα είχε δημοσιοποιήσει και αρ. ταυτότητας, αλλά και αρ. κοινωνικών ασφαλίσεων.

Στην κα Αναστασία Παπαδοπούλου, επιβλήθηκε πρόστιμα 3.000 ευρώ γιατί κοινοποίησε την ανάρτηση της Ζαχαριάδου.

Πάντως, σύμφωνα με την κα Λοϊζίδου, ο χορός των προστίμων σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν φαίνεται να έχει κλείσει, αφού εξετάζεται ακόμη ένα παράπονο, αφού παρά την προειδοποίηση για απόσυρση και καταστροφή των προσωπικών δεδομένων, από κάποιον η κάποιους αποθηκεύτηκαν και αναδημοσιεύθηκαν αργότερα, προκαλώντας παραβίαση ξανά.

Όπως ανέφερε από τον αέρα της εκπομπής ‘Ενημέρωση τώρα’ του TVONE (13/4) , η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στοιχεία της κα. Πάλμα, όπως μισθοδοσία, αριθμός ταυτότητας και κοινωνικών ασφαλίσεων, δόθηκαν στη δημοσιότητα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

https://www.youtube.com/watch?v=uM60oHoQ7ZQ&feature=youtu.be

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top