CIPA: Θέλουν να φέρουν τους Κύπριους που ξενιτεύτηκαν πίσω στο νησί

CIPA: Θέλουν να φέρουν τους Κύπριους που ξενιτεύτηκαν πίσω στο νησί

Βοήθεια προς τους Κύπριους που βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν να εργαστούν πίσω στην Κύπρο θα προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων.

Τη λειτουργία μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας που στόχο έχει αφενός να παρέχει στήριξη σε υφιστάμενους και δυνητικούς επενδυτές στην Κύπρο που αναζητούν διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό και αφετέρου να βοηθήσει Κύπριους που βρίσκονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην Κύπρο για να εργαστούν, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων CIPA.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE