ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πρόεδρος με την ΜΑΓΚΙΑ του, όσα είπε στο TS: «Απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή μου…»

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πρόεδρος με την ΜΑΓΚΙΑ του, όσα είπε στο TS: «Απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή μου…»

Σας μεταφέραμε πριν το παράπονο που έχει ο Ραφαήλ Θωμά από την ομάδα του Λειβαδιακός/Σαλαμίνα Λειβαδιών.

Δείτε το παράπονό του ΕΔΩ!

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την πλευρά της ομάδας και ο πρόεδρος Αντώνης Λουκαΐδης μας δήλωσε τα πιο κάτω.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας περνά δύσκολες μέρες, θα υπάρξει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μια Γενική Συνέλευση για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου.

Εγώ σαν πρόεδρος μίλησα με τον Ραφαήλ και του είπα πως θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Πριν λίγες μέρες μαζέψαμε τα απαραίτητα λεφτά και σαν σωματείο του αγοράσαμε την ειδική μπότα που έπρεπε να φορεί μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Εγώ σαν πρόεδρος απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή για την κατάσταση που επικρατεί και που υπάρχει τώρα και θα όσο μπορώ θα τον βοηθήσω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE