Τον «γλυκοκοιτάζουν» ήδη άλλες ομάδες του νησιού!

Τον «γλυκοκοιτάζουν» ήδη άλλες ομάδες του νησιού!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Μεγάλη Κυρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν του έγινε κάποια κρούση για ανανέωση συνεργασίας και έτσι όπως είναι φυσιολογικό η περίπτωσή του δεν αφήνει ασυγκίνητες άλλες ομάδες του νησιού.

Πρόκειται για μια καλή περίπτωση τερματοφύλακα, που όποτε αγωνίστηκε έδειξε τα καλύτερα στοιχεία και είναι και σε καλή ηλικία (26 ετών). Επιπρόσθετα δεν θα έχει θέση ξένου και αυτό είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό για κάποια ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όπως είπαμε και στον τίτλο, ήδη την περίπτωσή του «γλυκοκοιτάζουν» κάποιες ομάδες του πρωταθλήματός μας και ο χρόνος θα δείξει που θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE