ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύεται ο Στηβ Ιωάννου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύεται ο Στηβ Ιωάννου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο άτυχος Στηβ Αντρέας Ιωάννου.

Κηδεύεται το πρωί (10:00) του Σαββάτου 14/4 ο άτυχος 62χρονος πατέρας που φέρεται να δολοφονήθηκε από το ίδιο του το παιδί.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί από τον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης (11/4) λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο άντρα 62 ετών στην περιοχή Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας.

Ο 62χρονος έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από μαχαίρι και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το έγκλημα ομολόγησε αργότερα ο 34χρονος γιος του άτυχου άντρα, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE