Προδρόμου: 'Δεν υπήρχε ενημέρωση' για τα μαχητικά που έφυγαν από Κύπρο για Συρία

Προδρόμου: 'Δεν υπήρχε ενημέρωση' για τα μαχητικά που έφυγαν από Κύπρο για Συρία

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Κύπρο, από τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας, επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου. Σημείωσε δε ότι οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι υπό τον έλεγχο της Κυπριακής Κυβέρνησης και πως δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει.
 

Σε δηλώσεις του για τη συντονισμένη αεροπορική στρατιωτική επιχείρηση από δυτικές δυνάμεις εναντίον της Συρίας, στο περιθώριο του έκτακτου συνεδρίου της ΝΕΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπέδειξε πως «εκτός από τη γενική ανησυχία που έχει όλος ο κόσμος, δικαιολογημένα, για το τι συμβαίνει στη Συρία και το δράμα που διεξάγεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ιδιαίτερα για την Κύπρο» και σημείωσε πως η Κυβέρνηση, οι Αρχές και οι υπηρεσίες του κράτους παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή στενά τις εξελίξεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE