ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για ένα πλύσιμο αυτοκινήτου

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για ένα πλύσιμο αυτοκινήτου

Τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/3), στην Αρτέμιδα Αττικής στην Ελλάδα, όταν 37χρονος, έχασε τη ζωή του πλένοντας αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα iefimerida.gr, ο άτυχος 37χρονος βρέθηκε νεκρός πίσω από αυτοκίνητο, ενώ εντοπίστηκε τραύμα 2 εκατοστών στο κεφάλι του.

Πάντως, η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να είναι απομακρυσμένη, αφού πιστεύεται ότι ενώ ο 37χρονος έπλενε το αυτοκίνητο, όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε απότομα και χτύπησε απότομα με το κεφάλι του στη κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.