Προδρόμου: 'Δεν υπήρχε ενημέρωση' για τα μαχητικά που έφυγαν από Κύπρο για Συρία

Προδρόμου: 'Δεν υπήρχε ενημέρωση' για τα μαχητικά που έφυγαν από Κύπρο για Συρία

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Κύπρο, από τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας, επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου. Σημείωσε δε ότι οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι υπό τον έλεγχο της Κυπριακής Κυβέρνησης και πως δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει.
 

Σε δηλώσεις του για τη συντονισμένη αεροπορική στρατιωτική επιχείρηση από δυτικές δυνάμεις εναντίον της Συρίας, στο περιθώριο του έκτακτου συνεδρίου της ΝΕΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπέδειξε πως «εκτός από τη γενική ανησυχία που έχει όλος ο κόσμος, δικαιολογημένα, για το τι συμβαίνει στη Συρία και το δράμα που διεξάγεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ιδιαίτερα για την Κύπρο» και σημείωσε πως η Κυβέρνηση, οι Αρχές και οι υπηρεσίες του κράτους παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή στενά τις εξελίξεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE