Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το Κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα για την 6η αγωνιστική της 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2017-18.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Baltazar ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή της αυριανής (19:00) αναμέτρησης με την Ομόνοια:

Αποστολή:

Waterman, Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Μακρής, Αντωνίου, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre.

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν οι Oar, Αλωνεύτης και Εφραίμ. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε με ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE