ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές στο Μακάρειο – Γύρισε η γλώσσα του παίκτη της Δόξας – PHOTOS

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές στο Μακάρειο – Γύρισε η γλώσσα του παίκτη της Δόξας – PHOTOS

Άτυχος ο τερματοφύλακας της Δόξας Κατωκοπιάς…

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο πορτιέρο της Δόξας σε μια μονομαχία που είχε με τον Τόρες μέσα στην περιοχή δέχθηκε το χτύπημα από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν και ακολούθησαν στο Μακάρειο την στιγμή που τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας της προσφυγικής  ομάδας ήταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ με τον Γκρεμσλ να φεύγει τελικά με το ασθενοφόρο.

Ευτυχώς τέλος καλό κι όλα καλά με την περιπέτεια του τερματοφύλακας της Δόξας, αφού λίγη ώρα μετά ανέκτησε τις αισθήσεις του με την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό να φεύγει από τα πρόσωπα των ανθρώπων της προσφυγικής ομάδας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

[See image gallery at themasports.tothemaonline.com]

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE