Λογική κίνηση από τον Ιδιάκεθ

Λογική κίνηση από τον Ιδιάκεθ

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο φάνηκε ότι είχε κατά νου εκ πρώτης όψεως κι αν κρίνουμε από τις επιλογές του Βάσκου τεχνικού στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο ματς με την «Κυρία» προτίμησε να προφυλάξει αρκετά βασικά «γρανάζια» της ομάδας του ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να έχει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές ξεκούραστους και φρέσκους.

Εκτός έμειναν οι Τέτε, Λαρένα και Μουρίγιο, με τους δύο πρώτους να  αγωνίζονται ως αλλαγή.

Σημαντική ήταν και η επιστροφή του Φλοριάν Τολεμές ο οποίος μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε δύο μήνες εκτός πήρε σημαντικά λεπτά στα πόδια του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE