«Δεν ήταν εύκολο…»

«Δεν ήταν εύκολο…»

Ο Γκάντσεφ από πλευράς Ανόρθωσης ήταν ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Cytavision, με τον ποδοσφαιριστή να στέκεται κυρίως στην κούραση από το δύσκολο πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις του Γκάντσεφ:

Tο σχόλιο σου για το παιχνίδι

«Δεν ήταν εύκολο, μετά τον Απόλλωνα ήμασταν κουρασμένοι. Παλέψαμε όμως και δεν χάσαμε. Θέλαμε την νίκη αλλά θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.»

Η κούρασε σε επηρέασε;

«Δεν ήμουν στο 100% λόγω κούρασης. Τα δώσαμε όλα για την νίκη. Δεν θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE