«Δεν ήταν εύκολο…»

«Δεν ήταν εύκολο…»

Ο Γκάντσεφ από πλευράς Ανόρθωσης ήταν ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Cytavision, με τον ποδοσφαιριστή να στέκεται κυρίως στην κούραση από το δύσκολο πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις του Γκάντσεφ:

Tο σχόλιο σου για το παιχνίδι

«Δεν ήταν εύκολο, μετά τον Απόλλωνα ήμασταν κουρασμένοι. Παλέψαμε όμως και δεν χάσαμε. Θέλαμε την νίκη αλλά θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.»

Η κούρασε σε επηρέασε;

«Δεν ήμουν στο 100% λόγω κούρασης. Τα δώσαμε όλα για την νίκη. Δεν θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE