ΚΑΙΡΟΣ: Ετοιμαστείτε για την Κυριακάτικη βόλτα - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος

ΚΑΙΡΟΣ: Ετοιμαστείτε για την Κυριακάτικη βόλτα -  Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

 Την Κυριακή (15/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ (15/04)ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 βαθµούς στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα 16/04, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να κυµαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Την Τρίτη και την Τετάρτη στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE