Πλήρης στήριξη Νετανιάχου σε ΗΠΑ για τα χτυπήματα στη Συρία

 Πλήρης στήριξη Νετανιάχου σε ΗΠΑ για τα χτυπήματα στη Συρία

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε χθες τη στήριξή του στις επιδρομές των ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας στη Συρία, σημειώνοντας ότι είχαν στόχο να εναντιωθούν στη φερόμενη χρήση χημικών όπλων από το συριακό καθεστώς.

"Πριν ένα χρόνο, διατύπωσα την πλήρη στήριξη του Ισραήλ στην απόφαση του POTUS (Αμερικανού προέδρου) Τραμπ να πάρει θέση ενάντια στη χρήση και στην εξάπλωση χημικών όπλων. Η απόφαση του προέδρου Τραμπ και η στήριξη του Ισραήλ παραμένουν αμετάβλητες", δήλωσε ο Ντενανιάχου, σύμφωνα με ανάρτηση της υπηρεσίας Τύπου στο Twitter.

Όπως τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, οι τρεις δυτικές χώρες "επέδειξαν ότι η δέσμευσή τους δεν περιορίζεται σε διακηρύξεις αρχών".

ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE