ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός με προπέλα σκάφους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός με προπέλα σκάφους

Σοβαρός θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:30 (15/04) στην μαρίνα του ξενοδοχείου St Raphael.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από προπέλα σκάφους.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε ενώ ιδιωτικό σκάφος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την μαρίνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιωκτήτης του γιοτ βρισκόταν στη φουσκωτή λέμβο του εν λόγω πλεούμενου. Το θύμα του θαλάσσιου ατυχήματος ήταν μαζί του και είχε βουτήξει στην θάλασσα για να κολυμπήσει.

Για κάποιον λόγο, το δεύτερο άτομο φέρεται να τραυματίστηκε στα πόδια από την προπέλα της φουσκωτής λέμβου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία, με τον τραυματία να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.