ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Τα τραύματα που φέρει ο 30χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Τα τραύματα που φέρει ο 30χρονος

Κατάγματα και εκδορές στο σώμα διαπιστώθηκε ότι υπέστη ο 30χρονος από την Σλοβακία που τραυματίστηκε στις 17:30 (15/04) στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας του St Raphael. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 30χρονος υπέστη κάταγμα σε χέρι και πόδι, ενώ φέρει και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος βρισκόταν σε ιδιωτικό σκάφος και βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. 

Σε κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του σκάφους, που βρισκόταν στη φουσκωτή λέμβο που ήταν συνδεδεμένη με το γιοτ, κτύπησε τον 30χρονο με την προπέλα, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Αμέσως του περιστατικού επιλήφθηκε η λιμενική και στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE